En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Böylece imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında can ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cepheüne sahih panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının akla yatkın standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını tayin etmek dâhilin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içerisinde mevcut insanların ve özge kıvrakların yangın veya herhangi bir acil hesap sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, gestaltlması zorunlu, yapıların vazgeçilemez unsurları ortada dünya almaktadır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de eke binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri Yangın Merdiveni Kapısı haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kullanılan kapı fitili kucakin kötü sızdırmazlık şenseı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim esenlanabilir.

Report this wiki page